Perfekt beskyttelse med Optic Shield™

Hvis du pakker din bil ind i den beskyttende folie Optic Shield™ Nano, behøver du ikke bekymre dig om ridser eller forringelse af malingens farve. Forkæl i stedet dit køretøj med perfekt beskyttelse. Optic Shield™ Nano-folie er meget holdbar og har flere enestående funktioner. Derudover skiller den sig ud for sin selvregenererende evne, takket være hvilken overfladeskader forårsaget af den daglige drift af dit køretøj heles. Princippet består i at bruge en specialfremstillet type elastomer polymer, som giver det resulterende materiale høj viskositet og elasticitet. Optic Shield™ Nano-folien er 100 % gennemsigtig. Derudover garanterer kombinationen af materialer brugt under produktionen 100 % klarhed uden gulning, takket være forbedret beskyttelse mod UV-lys. Så der er heller ingen ændring i farven på din bils karrosseri. Polyesterbunden og det dækkende toplag sikrer den glatteste overflade, som det er muligt, og garanterer en perfekt glans. Der er ingen fare for “orangehud”-effekten. Anvendelsen af termoplastisk polyurethan sikrer høj styrke og modstandsdygtighed af folien mod miljøpåvirkninger, herunder kemikalier. Ydermere forhindrer den unikke Nano-overflade perfekt indtrængning af snavs eller andre partikler. Takket være dette er der ingen materialenedbrydning, og vi kan garantere dig enestående holdbarhed (levetid?) i ti år! Den beskyttende folie Optic Shield™ Nano er et fleksibelt materiale, der nemt tilpasser sig alle kropskurver. Derudover garanterer klæbelaget perfekt vedhæftning af folien til overfladen og forhindrer dermed folien i at falde af eller danne bobler. Er du i tvivl om, hvor svært det vil være at passe på din bil med Optic Shield™ Nano-folie? Tværtimod har det aldrig været nemmere. Den unikke nanobehandling reducerer overfladespændingen, folien bliver dermed meget hydrofob, og vand og støvpartikler klæber ikke til kroppens overflade. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at vedligeholde din bil. Men hvis du ønsker at pleje din Optic Shield™-folie, så den holder endnu længere end den garanterede levetid, anbefaler vi pleje med en hybridvoks. Det er en form for akrylpolymer designet til at beskytte polyurethanfolier. Beskyttelsesfilmen beskytter materialet mod miljøets påvirkning, insekter eller konstant udsættelse for ultraviolette stråler. Optic Shield™ Nano beskyttende film og hybridvoks er tilgængelige på alle afdelingskontorer Wrapstyle.

Yderligere oplysninger vil blive givet af miss Mgr. Michaela Babackova: GSM: +420 608 041 001 E-mail: sales@wrapstock.com