WRAPSTYLE UDVIDER OPERATIONER I QATAR, SØGER EN NY FORRETNINGSPARTNER

WrapStyle, en førende virksomhed inden for bilstylingløsninger, har annonceret sine planer om at udvide sin rækkevidde til Doha, Qatar. Virksomheden søger i øjeblikket efter en ny samarbejdspartner, der deler værdierne i WrapStyle og har ønsket om at udvikle ikke kun branchen, men også brandet.

Med et globalt netværk af partnere er vi kendt for vores højkvalitets, køretøjsindpakninger og tilpassede stylingtjenester. Virksomheden er forpligtet til at levere enestående kvalitet og service til sine kunder over hele verden, og den nye partner i Qatar bliver ingen undtagelse.

“Vi er glade for at udvide vores tilstedeværelse i Qatar og at arbejde med en partner, der deler vores værdier og forpligtelse til ekspertise,” sagde Martin Tureček, CEO for WrapStyle. “Vi leder efter en partner, der ikke kun har erfaring i bilindustrien, men som også har en passion for at udvikle brandet og levere produkter og tjenester af højeste kvalitet til kunderne.”

Den ideelle partner vil have en dokumenteret succes i bilindustrien med erfaring inden for salg, marketing og kundeservice. De bør også have en dyb forståelse af det lokale marked og være i stand til at udnytte deres viden og ekspertise til at hjælpe med at vokse WrapStyle-mærket.

Som en del af partnerskabet vil vi give omfattende træning og support til den nye partner, herunder markedsføringsmateriale, teknisk træning og løbende support for at sikre, at de har alt, hvad de behøver for at få succes.

Interesserede parter opfordres til at kontakte os for at høre mere om denne spændende mulighed. Vi ser frem til at høre fra dig og undersøge mulighederne for at arbejde sammen om at opbygge en succesfuld forretning.

Yderligere oplysninger vil blive leveret af Mr. Delia Gilmour:
GSM: +420 608 800 360
E-mail: delia@wrapstyle.com