MCLAREN’S ARTURA ART CAR AF WRAPSTYLE DUBAI

Når det kommer til bilindpakning og design, er du i de rigtige hænder i vores butik i WrapStyle Dubai. Det unikke projekt kræver særlige behov. I dette tilfælde var det bestemt en original tilgang til at opnå sådan en herlig indpakning med en enestående finish. At opnå en sådan effekt er magien ved indpakningen, ikke det farverige print i sig selv. Lad os dele med dig, hvordan du kommer videre.

Vi skulle komme med en bestemt procedure. Artura blev ikke pakket ind kun én gang, men to gange i dette tilfælde. Først og fremmest pakkede vi hele bilen ind i sølvkrom, og derefter printede vi designet på gennemsigtig vinyl og pakkede det ind for anden gang. Direkte print på krom er meget forræderisk kvalitetsmæssigt, så det var ikke en mulighed. Vi har lamineret denne trykte gennemsigtige vinyl endnu en gang for at beskytte det farverige print og derefter påført denne “sandwich” på krom på en våd måde. Så der er tre lag vinyl på bilen.

Since it was a transformation of a work of art from a well-known London artist living in Dubai, Nat Bowen, we had to approach it in such a way that the resulting effect reflected the already mentioned work of art. 

The whole project was then presented at the opening in Dubai on a new model car Mclaren Arura plugin hybrid. You can read more about this project at the following links:

cars.mclaren.press/en-gb/releases/986

topgear.com/car-news/supercars/swirly-mclaren-artura-lovely-it-art

gulfnews.com/amp/kurator/share/mclarens-new-art-car-1.1645705009448

dunesmagazine.com/post/mclaren-automotive-middle-east-africa-unveils-the-mclaren-artura-art-car

novinky.cz/auto/clanek/mclaren-ukazal-novy-hybrid-jmenuje-se-artura-a-ma-neobvykly-sestivalec-40351339