WRAPSTYLE UDVIDER OPERATIONER I MUNICH, SØGER EN NY FORRETNINGSPARTNER

Wrapstyle, udbyderen af premium bilstyling- og tilpasningstjenester, har annonceret, at de aktivt søger en ny forretningspartner til at åbne en filial af sine aktiviteter i München, Tyskland. Flytningen kommer som en del af virksomhedens igangværende ekspansionsstrategi, der sigter mod at etablere Wrapstyle som destinationen for bilentusiaster, der ønsker at løfte stilen og ydeevnen af deres køretøjer. Med et ry for at levere tjenester og produkter af høj kvalitet, er Wrapstyle klar til at udnytte den voksende efterspørgsel efter biltilpasning i Tyskland og videre.

Vi er begejstrede for at undersøge mulighederne for at udvide vores aktiviteter i Tyskland. Tyskland er et vigtigt marked for os med en blomstrende bilkultur og en stærk påskønnelse af kvalitet og håndværk. Vi tror på, at der er en reel mulighed her for at komme i kontakt med kunder og tilbyde dem den slags personlig, avanceret service, som Wrapstyle er kendt for. Som en del af udvidelsesplanen leder Wrapstyle efter en partner, der deler sine værdier og engagement i ekspertise.

Den ideelle kandidat vil have erfaring i bilindustrien og en dyb forståelse af det lokale marked og kundebase i München. Vi leder efter en, der brænder for biler og har en ægte forståelse for kunsten at tilpasse. Vi ønsker en partner, der kan bringe deres eget unikke perspektiv og ideer til bordet, samtidig med at vi omfavner Wrapstyle-mærket og vores forpligtelse til kvalitet og kundeservice.

Vi mener, at biltilpasning skal være en samarbejdsproces. Vi sigter efter at arbejde tæt sammen med vores kunder for at bringe deres vision ud i livet, ved at bruge de nyeste teknikker og materialer for at opnå fantastiske resultater. Vi er glade for at bringe denne tilgang til München og hjælpe bilentusiaster i regionen med at tage deres køretøjer til næste niveau. Wrapstyle accepterer i øjeblikket ansøgninger fra potentielle forretningspartnere, der er interesseret i at åbne en filial af sine aktiviteter i München.

Hvis du er interesseret, tøv ikke med at kontakte os.

Yderligere oplysninger vil blive leveret af Mrs. Delia Gilmour:
GSM: +420 608 800 360
E-mail: delia@wrapstyle.com