3D CHANGER PRO 2

3D Changer er en bilmærkekonfigurator til klistermærkevirksomheder og designere. Vi hos WrapStyle er klar over, hvor vigtigt det er præcist at præsentere det endelige udseende af en bil for kunden. Derfor støtter vi udviklingen af ​​denne banebrydende applikation.

I oktober 2020 blev en ny version af 3D Changer 2-konfiguratoren lanceret, som flyttede niveauet for 3D-visualisering til et højere niveau. Udover den flotte, næsten fotorealistiske kvalitetsvisning af biler og miljøer, kan brugeren vælge mellem mere end 680 farvefolier fra forskellige mærker, se på design fra Wrapstock e-shop, modificere bilen ved at ændre farven på hjul eller bremser , eller påfør forskelligt materiale på forskellige dele af bilen.

Wrap-butikker og designere kan uploade deres grafiske design og præsentere det for deres kunder på en imponerende måde. De kan også eksportere billeder eller videoer i 3D i høj kvalitet og uden tidligere erfaring med 3D-modellering.

Holdet, der udvikler 3D Changer, arbejder konstant på opdateringer og forbedringer for at gøre 3D Car Configurator til en ny standard i branchen.

For mere information, besøg www.3dchanger.com, bliv inspireret på Instagram, tilmeld dig en gruppe på Facebook eller se en YouTube-kanal.