Blog

Latest Industry News

Bil som lærred?

Hvorfor ikke? Den berømte tatoverings kunstner Balazs Bercsenyi er en mangesidig kunstner fra Pécs i Ungarn. Hans unikke og forsigtige stil er påvirket af rituelle, åndelighed, geometri, okkult og skulptur og er blevet hjørnestenen i hans selvstændige kunstprojekter. Menneskekroppen var for lille til ham, så han besluttede at tatovere en bil. Han valgte Lamborghini Aventador og samarbejdede med os for at skabe den perfekte skærm til denne lejlighed. Vi indpakket bilen i en hvid matfilm, hvor de smukke kurver i bilen og den imponerende sorte “tatovering” vil skille sig ud, som perfekt kopierer og fuldender bilens kurver. I dette projekt har Balazs Bercsenyi vist, at der altid er plads til forbedringer.

Billeder her | Video her

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top